бет как играть

бет как играть

Играть сейчас!

бет как играть переходите к победам!

бет как играть Как пополнить счет и вывести выигрыш

Необхідність цієї процедури пов’язана з тим, що здійснювати фінансові операції у бет как играть може тільки повнолітня людина. У разі спроби обману всі гроші, які були на особовому рахунку, анулюються. Акаунт клієнта також блокується без права на відновлення, у зв’язку з цим верифікацію краще пройти відразу ж після реєстрації.

бет как играть Как связаться со службой поддержки

У разі спроби обману всі гроші, які були на особовому рахунку, анулюються. Акаунт клієнта також блокується без права на відновлення, у зв’язку з цим верифікацію краще пройти відразу ж після реєстрації. Щоб підтвердити своє повноліття, необхідно зайти в особистий профіль і заповнити анкету. У ній потрібно вказати таку інформацію:

бет как играть Вывод эксперта

Акаунт клієнта також блокується без права на відновлення, у зв’язку з цим верифікацію краще пройти відразу ж після реєстрації. Щоб підтвердити своє повноліття, необхідно зайти в особистий профіль і заповнити анкету. У ній потрібно вказати таку інформацію: Після цього потрібно підтвердити достовірність зазначених даних. Для цього достатньо надіслати на вказану електронну адресу компанії свої документи (паспорт).

Верифікація облікового запису в бет как играть

Щоб підтвердити своє повноліття, необхідно зайти в особистий профіль і заповнити анкету. У ній потрібно вказати таку інформацію: Після цього потрібно підтвердити достовірність зазначених даних. Для цього достатньо надіслати на вказану електронну адресу компанії свої документи (паспорт). Гемблер може використовувати скан особистого документа або фотографію. Зображення має бути чітким.