vbey букмекерская онлайн

vbey букмекерская онлайн

Получить бонус!

vbey букмекерская онлайн приглашаем к выигрышам!

Реєстрація через мобільну версію vbey букмекерская онлайн

З кожним поповненням коефіцієнт збільшується на 10%. За 10 депозитів буде видано 200% заохочення. Для отримання преміальних коштів необхідно внести з цього приводу певну грошову суму.

Реєстрація через мобільний додаток vbey букмекерская онлайн

За 10 депозитів буде видано 200% заохочення. Для отримання преміальних коштів необхідно внести з цього приводу певну грошову суму. Для 1-го та 2-го депозитів це 100 ₴, для всіх наступних 250 ₴. Кожен із бонусів видається лише 1 раз, за ними закріплений вейджер Х14.

Акції vbey букмекерская онлайн та Бонуси за реєстрацію в vbey букмекерская онлайн

Для отримання преміальних коштів необхідно внести з цього приводу певну грошову суму. Для 1-го та 2-го депозитів це 100 ₴, для всіх наступних 250 ₴. Кожен із бонусів видається лише 1 раз, за ними закріплений вейджер Х14. Преміальні кошти виявляться на додатковому рахунку. Ними можна буде вільно розпоряджатися лише після відіграшу.

vbey букмекерская онлайн Поповнення рахунку/Виведення коштів

Для 1-го та 2-го депозитів це 100 ₴, для всіх наступних 250 ₴. Кожен із бонусів видається лише 1 раз, за ними закріплений вейджер Х14. Преміальні кошти виявляться на додатковому рахунку. Ними можна буде вільно розпоряджатися лише після відіграшу. У програмі заохочень є щоденні депозитні бонуси. Вони виплачуватимуться після 11 поповнення.