как зайти на украинский вбет2

как зайти на украинский вбет2

К вознаграждению!

как зайти на украинский вбет2 идите к выигрышам!

как зайти на украинский вбет2 Інші ігри

Акаунт клієнта також блокується без права на відновлення, у зв’язку з цим верифікацію краще пройти відразу ж після реєстрації. Щоб підтвердити своє повноліття, необхідно зайти в особистий профіль і заповнити анкету. У ній потрібно вказати таку інформацію: Після цього потрібно підтвердити достовірність зазначених даних.

как зайти на украинский вбет2 Які ігри рекомендовані новачкам

Щоб підтвердити своє повноліття, необхідно зайти в особистий профіль і заповнити анкету. У ній потрібно вказати таку інформацію: Після цього потрібно підтвердити достовірність зазначених даних. Для цього достатньо надіслати на вказану електронну адресу компанії свої документи (паспорт). Гемблер може використовувати скан особистого документа або фотографію.

как зайти на украинский вбет2 как зайти на украинский вбет2 Україна Details

У ній потрібно вказати таку інформацію: Після цього потрібно підтвердити достовірність зазначених даних. Для цього достатньо надіслати на вказану електронну адресу компанії свої документи (паспорт). Гемблер може використовувати скан особистого документа або фотографію. Зображення має бути чітким. Верифікація може зайняти певний час, тому що інформацію перевіряють реальні люди.