пополнить vebet с мобильного телефона лайф

пополнить vebet с мобильного телефона лайф

Играть сейчас!

пополнить vebet с мобильного телефона лайф переходите к вознаграждениям!

пополнить vebet с мобильного телефона лайф На каких условиях предлагается 300 грн за регистрацию?

Посилання можна дізнатись в пополнить vebet с мобильного телефона лайф-чаті у служби підтримки. Рекомендуємо пройти верифікацію відразу після реєстрації. Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані.

пополнить vebet с мобильного телефона лайф Как отыграть 300 грн за регистрацию?

Рекомендуємо пройти верифікацію відразу після реєстрації. Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках.

пополнить vebet с мобильного телефона лайф Огляд бонусів та промоакцій

Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.

пополнить vebet с мобильного телефона лайф Методи оплати та виведення коштів

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця.