Салат «Капуста для кізоньки»
Наступаючий 2015 рік – рік Кози або Вівці.
Пропоную вашій увазі салат, який буде актуальний на новорічному столі, кізоньки яка дуже любить капусту.
Таким чином можна оформити абсолютно будь-який салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
500 г стегенець
200 г зеленого горошку (вага без рідини)
3 яйця
150 г цибулі
300 г грибів
кріп (або будь-яка зелень за смаком)
2-3 зубчики часнику
4 листочка шавлії (за бажанням)
2 ч.л. сушених трав (орегано базилік, майоран)
майонез
сіль
перець
рослинне масло
листя зеленого салату
Приготування
Стегенця покласти у фольгу.
Посолити, поперчити.
Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посипати сушеними травами.
Додати листя шавлії.
Фольгу загорнути.
Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 години.
Остудити.
З стегенець зняти м’ясо, дрібно нарізати.
Цибулю дрібно нарізати.
Гриби нарізати кубиками.
Зелень дрібно нарізати.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати гриби.
Посолити, поперчити.
Смажити до готовності (близько 20 хвилин).
Яйця натерти на середній тертці.
Змішати яйця, м’ясо, гриби, горошок, зелень.
Додати майонез, перемішати.
Викласти салат в креманки.
Зверху викласти листя зеленого салату.
Смачного!
Напишіть відгук