Салат з морськими гребінцями і руколою

1021_01385px_4067_6hi

Вишуканий салат! Ідеально підійде для романтичної вечері.
Замість гребінців можна використовувати креветки, замість руколи інший салат. Але тоді вийде абсолютно інший смак.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.

Інгредієнти

  • 300 г морських гребінців
  • 20 перепелиних яєць (або 3 курячих)
  • рукола

Заправка:

  • 3 ст.л. рослинного масла
  • сік лайма
  • корінь імбиру (або 1 ч.л. сушеного імбиру)
  • сіль
  • перець

1021_010081sqw_4016_p

Приготування

Сковороду розігріти.
На рослинному маслі посмажити гребінці протягом 1-2 хвилин.

1021_0281sqw_4018_p

Перевернути, смажити ще 1-2 хвилини.

1021_0381sqw_4021_p

Імбир натерти на дрібній тертці (нам знадобиться 1 ч.л.).

1021_0481sqw_4026_p

Змішати рослинне масло і 3 ст.л. соку лайма.

1021_05712lx_4030_p

Додати імбир.

1021_06712lx_4032_p

Посолити, поперчити.

1021_07712lx_4035_p

Рукколу змішати із заправкою.

1021_08887sp_4040_p

На тарілки викласти рукколу.

1021_09887sp_4045_p

На рукколу викласти гребінці і перепелині яйця.

1021_01385px_4067_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.