Смажена червона риба

5339-zharennaya-krasnaya-ryba-1

Часто горбуша виходить суха при смаженні, але варто скористатися деякими порадами. Розгляньте рецепт, як приготувати смажену червону рибу з фотографіями.

Інгредієнти:

 риба  1 кг

морква  200 грам

цибулю  250 грам

яйця  2 штуки

сіль за смаком

Приготування:

5339-zharennaya-krasnaya-ryba-2

Червону рибу размораживаем і счищаем потім з неї луску, після потрошимо і нарізаємо шматками. Викладаємо в миску і рясно посипаємо сіллю і перцем і можна посипати також спеціями, які придатні для червоної риби. Поки рибу залишаємо в мисці.

5339-zharennaya-krasnaya-ryba-3

Поки риба маринується, тони окремій сковороді приготуємо гарнір. Для цього викладаємо обжарюватися ріпчасту цибулю. Порізану півкільцями і також натерту морквину. Після все солимо і перчимо й перемішуємо лопаткою. Якщо у Вас є солодкий болгарський перець, то можна порізати і його соломкою. Як тільки овочі трохи зажаряться, то накриваємо їх кришкою і тушкуємо так кілька хвилин.

 5339-zharennaya-krasnaya-ryba-4

Тепер пожарим рибу. Але є один секрет. Для цього наливаємо на плоску тарілку збитих курячих яєць. Посипаємо їх перцем. Акуратно умочуємо рибу в яйця, потім мачає її в панірувальні сухарі. Викладаємо смажити рибу в рослинну олію. Спочатку близько десяти хвилин смажимо її на середньому вогні, потім перевертаємо і смажимо ще приблизно п’ять хвилин. Якщо рибу обсмажувати таким способом, то виходить дуже апетитна і хрустка скоринка, під якою у Вас зберегтися відмінний аромат і ніжний сік. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.