Борщ з індичкою

full_1344635426_borsch-s-inyushkoy-6

Борщ з індичкою відрізняється дуже вираженим смаком м’яса птиці , жирністю і наваристий . Суп виходить дуже смачним , ароматним і ситним. Готувати його зовсім не складно , тому таке блюдо може собі дозволити будь-який кулінар.
Інгредієнти:

морква 100 гр

капуста білокачанна 100 гр

картопля 200 гр

буряк 100 гр

часник 6 зубчиків

грудка індички 400 гр

петрушка 2 гр

кріп 2 гр.

томатна паста 80 гр.

рослинне масло 40 мл

лимонний сік 20 мл

лавровий лист 1 шт.

сіль за смаком

перець чорний за смаком

Приготування:

1344635397_borsch-s-indyushkoy-1
Даний рецепт дещо відрізняється від традиційного способу приготування борщу. Для початку потрібно натерти на тертці моркву , буряк, картоплю і цибулю. Часник при цьому потрібно дрібно порубати ножем. М’ясо ретельно вимити , зрізати шкіру , яка містить в собі весь холестерин , можна нарізати на великі шматки або залишити цілісним.

1344635392_borsch-s-inyushkoy-2
Взяти каструлю з товстим дном і антипригарним покриттям , влити трохи рослинного масла , потім викласти подушку з овочів – морква , капусту , цибулю і буряк , а поверх м’ясо. Останнім інгредієнтом викладається картопля. Поставити каструлю на дуже маленький вогонь і тушкувати протягом 1,5 часа.

1344635345_borsch-s-inyushkoy-3
Поки тушкується майбутній борщ , потрібно закип’ятити один літр води і нарізати свіжу зелень. Каструлю з овочами і м’ясом не відкривати протягом усього часу , щоб  сік який виділяється і рідина не випарувались.

1344635350_borsch-s-inyushkoy-4
Коли час закінчиться , на дні каструлі повинен з’явитися сік , а м’ясо повинно бути практично готовим. Залити підготовлену заздалегідь воду , додати томатну пасту , подрібнений часник , кріп і петрушку , а також лавровий лист , лимонний сік , сіль і перець мелений . Варити суп ще протягом 30 хвилин на середньому вогні.

1344635415_borsch-s-inyushkoy-5
Можна додавати більше лимонної кислоти для тих , хто любить більш кислий суп. Готове м’ясо потрібно витягнути і нарізати на порційні шматочки. Потім вимкнути суп і дати настоятися хвилин 20 . Дрібно нарубану свіжу зелень – кріп , петрушку і часник потрібно знову додати в готовий суп. Суп готовий. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.