Рисове вино

2330-risovoe-vino-1

У домашніх умовах Ви можете самостійно приготувати смачне японське вино , яке має дуже приємний смак і аромат. Влаштуйте в домашніх умовах японську вечерю , яка принесе Вам і вашій родині море задоволення. 

Інгредієнти:

 Рис 200 грам

Спори Коджи 100 грам

 Вода 300 мл

Лимони 1 штука

Дріжджі 0,5 чайних ложок

Приготування:

2330-risovoe-vino-2

Замочіть у воді на ніч рис. Необхідно щоб рис ввібрав за ніч в себе всю воду. Тепер відваріть рис на повільному вогні , чим довше , тим краще. Нехай продукт охолоне до кімнатної температури.

 2330-risovoe-vino-3

Вичавіть з цитруса одну чайну ложку соку. Столовою ложкою викладіть щільно рис в стерилізовану банку , щоб не залишалося повітря . Тепер додайте цитрусовий сік , спори Коджи , пекарські дріжджі і очищену воду. Закрийте щільно кришкою і гарненько потрусіть , щоб інгредієнти перемішалися. Трохи відкрийте кришку для газообміну і поставте в прохолодне темне місце. Обов’язково щодня необхідно струшувати банку.

 2330-risovoe-vino-4

Через кілька днів інгредієнти почнуть бродити і будуть з’являтися бульбашки . Через три тижні з’явиться осад , і бульбашки вже зникнуть. Процес бродіння закінчено і тепер необхідно процідити вино через кілька шарів марлі в іншу стерилізовану банку . Ретельно відіжміть рис до останньої каплі.

2330-risovoe-vino-5

Ставимо готовий домашній напій в холодильник і після охолодження рисове вино готове до вживання. За фортеці домашнє рисове вино виходить 15-20%. Незрівнянно поєднується це смачне вино з суші і ролами.  З цим напоєм багато впораються самостійно , і в підсумку отримають справжнє саке.  Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.