Млинці припечені

1595-bliny-s-pripekom-5

У домашніх умовах досить легко приготувати самостійно своїми руками смачні і прості млинці припечені. Рецептів млинців на Русі налічувалося величезна кількість. Самостійно в домашніх умовах вдається далеко не всім кулінарам вдало приготувати млинці. Смачне і просте домашнє частування Ви зможете вдало приготувати, слідуючи рецепту, як приготувати млинці припечені.

Інгредієнти:

 мука  2 склянки

молоко  3 склянки

цукор  2 чайних ложки

сіль  1 чайна ложка

яйця  2 штуки

масло вершкове  50 грам

дріжджі  2 чайних ложки

 гриби сушені (білі)  100 грам

цибулю  2 штуки

олія рослинна 1 столова ложка

Приготування:

1595-bliny-s-pripekom-1

Починаємо готувати нове частування.
Сушені гриби, які припадають Вам до смаку, заливаємо молоком або водою на кілька годин. Потім обсмажуємо ці гриби на середньому вогні разом з дрібно нарізаною цибулею, сіллю та іншими приправами.

 1595-bliny-s-pripekom-2

Для млинцевого тіста спочатку готуємо опару. У тепле підігріте молоко всипаємо сухі дріжджі, цукор і сіль. Замішуємо трохи борошна і даємо тісту на опарі трохи настоятися, воно підніметься і збільшиться в два рази. Після цього необхідно розтерти жовтки з сіллю і цукром і вмішати їх разом з рослинною олією і борошном в тісто. Все ретельно перемішуємо, накриваємо вафельним рушником і даємо ще трохи настоятися тісту.

 1595-bliny-s-pripekom-3

Після того, як мине кілька хвилин, в тісто додаємо збиті білки, а потім і додаємо обсмажені з цибулею гриби. Все ретельно перемішуємо.

 1595-bliny-s-pripekom-4

На розпечену сковороду виливаємо ополоником невелику кількість тіста, а гриби в тісті розрівнюємо рівномірно по всій сковороді. Млинець запікаємо з двох боків до золотистого кольору. Млинці виходять товстими і пористими. Подавати такі млинці слід на стіл зі сметаною або іншими соусами. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.