Млинці російські

 

 

1586-bliny-russkie-6

Традиційним російським домашнім частуванням вважаються млинці, самостійно приготовані в домашніх умовах своїми руками. Як приготувати російські млинці, я розповім Вам в цьому рецепті. Особливо цінуються млинці, які готуються в домашніх умовах своїми руками, таке самостійне блюдо на столі просте по виконанню та смачне за змістом. 

Інгредієнти:

 молоко  750 мл

дріжджі  25 грам

цукор  1 столова ложка

 яйця  3 штуки

олія вершкова 100 грам

Приготування:

1586-bliny-russkie-1

Приступаємо до самостійного приготуванню страви.
Традиційно російськими млинцями вважаються млинці на опарі. Підігріваємо попередньо молоко і висипаємо в нього сухі дріжджі і цукор. Потім додаємо трохи борошна, і все ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси.

 1586-bliny-russkie-2

Опару ставимо в тепле місце на кілька годин. Тісто має кілька раз підійти і його повинно стати в два рази більше.

 1586-bliny-russkie-3

Відокремлюємо жовтки від білків і розтираємо їх з цукром і сіллю, додаємо жовтки в тісто-опару разом з рослинною олією. Перемішуємо ретельно тісто з додаванням залишками борошна. Знову ставимо тісто в тепле місце на деякий час, воно знову повинно підійти.

 1586-bliny-russkie-4

Збиваємо відокремлені білки і вводимо їх в тісто, якщо воно занадто густе, то можна додати ще трохи молока.

 1586-bliny-russkie-5

Добре розігріваємо сковороду і починаємо випікати млинці. Запікаємо до золотистого кольору кожен млинець з двох сторін, і можна подавати готові млинці на стіл. Часто російські млинці їдять зі сметаною, ікрою або іншими начинками. Освоїти рецепт, як приготувати млинці, досить легко, головне – дотримуватися всіх рекомендацій. Російські млинці стануть відмінним частуванням до святкового столу на традиційне свято Масляну, також самостійно приготовані млинці зможуть стати відмінним подарунком. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.