Млинці на дріжджах

 

 

DCF 1.0

Млинці можуть бути самими різними, головне їх якість, це те, що вони виходять особливо смачними коли приготовлені самостійно своїми руками в домашніх умовах. Таке смачне і просте домашнє частування стане відмінним доповненням до святкового столу. Приготувати самостійно своїми руками смачне і просте домашнє частування Вам допоможе порада, як приготувати товсті пишні млинці на дріжджах. Звернімося до покрокового рецептом товстих пишних млинців на дріжджах з фотографіями. У домашніх умовах млинчики на дріжджах виходять особливо смачними.

Інгредієнти:

  мука 500 грам

сухі дріжджі 1 штука

сіль 1/2 столових ложки

цукор 2 столових ложки

молоко 500 мл

олія рослинна 2 столових ложки

масло вершкове 25 грам

яйця 3 штуки

Приготування:

 DCF 1.0

Починаємо приготування простого і смачного домашнього частування.
Спершу необхідно просіяти борошно і висипати в неї пакетик сухих дріжджів. Також додаємо чайну ложку солі і дві чайних ложки цукру. Все перемішуємо.

1577-tolstye-pyshnye-bliny-na-drozhzhah-2

У великій мисці в отриману суміш додаємо збиті яйця і молоко, починаємо все ретельно перемішувати до тих пір, поки в тісті не перестануть плавати грудочки і воно стане однорідним. Вводимо трохи рослинного масла і ще раз все перемішуємо. Потім отримане тісто накриваємо харчовою плівкою, проколюємо в ній кілька дірок і даємо тісту настоятися в теплому місці близько години. Після пройденого часу тісто має збільшитися в обсязі майже в два рази. Ще раз перемішуємо тісто, даємо йому постояти хвилин десять і починаємо випікати млинці.

 DCF 1.0

Попередньо сковороду гарненько розігріваємо на плиті і змащуємо трохи рослинним маслом. Зробити це можна за допомогою спеціальної кухонної кисті.

DCF 1.0

Плавно похитуючи млинцеву сковороду вливаємо невелику кількість тіста так, щоб воно покрило всю поверхню сковороди і починаємо зажарювати млинець.

DCF 1.0

Коли нижній край стане золотистого кольору, блін перевертаємо і запікаємо кілька секунд з іншого боку. Ось і готово, кожен млинець можна змастити розтопленим вершковим маслом. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.