Млинці з сиром, вишнею, полуничним і ванільним соусом

794_01755i8_6176_6gi

Інгредієнти
10-12 млинчиків (за рецептами Млинці або Млинці дріжджові)
начинка:

400 г сиру (будь-якої жирності)
4-5 ст.л. сметани
4-5 ст.л. цукру
300 г вишні (свіжої або замороженої)
полуничний соус:

300 г полуниці (свіжої або замороженої)
3 ст.л. цукру
1 ст.л. крохмалю
ванільний соус (заварний крем):

1 яйце
3 ст.л. цукру
250 мл вершків (10-20%) або молока
2 ч.л. борошна
2 ч.л. ванільного цукру або 1/4 ч.л. ваніліну

794_010026uyt_5943_b

Приготування

794_02755i8_6060_b

Готуємо полуничний соус.
Полуницю подрібнити в блендері.

794_03755i8_6097_b

Додати 150 мл води, цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.

794_04755i8_6083_b

Крохмаль розвести в 50 мл води.

794_05755i8_6104_b

У полуницю додати крохмаль, розмішати і відразу прибрати з вогню.
Остудити.

794_06755i8_6116_b

Готуємо ванільний соус.
Вершки довести до кипіння.

794_07784o1_6126_b

Яйце перемішати з цукром і ванільним цукром.

794_08784o1_6140_bДодати борошно, добре перемішати.

262_0560t6w_5808_b

Поступово, добре перемішуючи, додати гарячі вершки.

794_010784o1_6155_b

Перелити все в каструльку, поставити на слабкий вогонь.
Варити, при постійному помішуванні, до тих пір, поки соус не загусне.

794_01146rnp_6007_b

Готуємо начинку.
Сир змішати з цукром і сметаною.
Якщо сир крупинками – бажано протерти через сито.
Сметану і цукор додавайте до смаку, можливо доведеться додати більше або менше, ніж зазначено в інгредієнтах.

794_01246rnp_6015_b

Додати вишню (якщо вишня заморожена – її треба попередньо розморозити і злити всю рідину), перемішати.

794_01346rnp_6027_b

На млинчик викласти начинку.

794_01446rnp_6037_b

Загорнути краю до центру.

794_01546rnp_6046_b

Згорнути конвертик.
Подавати з соусами.

794_01755i8_6176_6gi

Приємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

  1. Анонімний:

    😉

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.