Кислі млинці

 

1606-kislye-bliny-5

Рецептів приготування млинців в домашніх умовах своїми руками налічується величезна кількість. Самостійно приготувати смачні, прості і домашні млинці Вам не важко, якщо Ви звернетеся до рецепта, як приготувати кислі млинці. У домашніх умовах частування вийде по істині смачним і простим, тому що Ви не тільки зможете приготувати його своїми руками самостійно, але і в приготування підуть ті продукти, які, безсумнівно, є у вашому домашньому раціоні. 

Інгредієнти:

 молоко кисле 1 літр

яйця 4 штуки

цукор 3 столових ложки

сіль 1 чайна ложка

сода 1/2 чайних ложки

олія рослинна 5 столових ложок

мука 300 грам

Приготування:

1606-kislye-bliny-1

Починаємо приготування кислих млинців.
Збиваємо яйця з цукром і сіллю до утворення густої крутої піни і поступово додаємо невелику кількість підкизшого молока. Молоко повинно бути саме підкизше, а не кисляк і кефір. Все перемішуємо.

 1606-kislye-bliny-2

Далі поступово додаємо борошно і рослинну олію в тісто, а потім і соду, гашену в окропі. Все ще раз перемішуємо до отримання однорідної маси, консистенція тіста повинна бути схожа на рідку сметану. У тісті не повинно бути грудочок. Якщо тісто вийшло трохи густіше, ніж має бути, то можна просто його розбавити молоком або кип’яченою водою.

 1606-kislye-bliny-3

Можна випікати млинці, на розпечену сковороду виливаємо невелику кількість тіста і плавними рухами розрівнюєм його по всій поверхні сковороди. Попередньо сковороду можна змастити рослинною олією або шматочком сала, тільки не соленого.

 1606-kislye-bliny-4

Дізнавшись рецепт, як приготувати кислі млинці, Ви зможете порадувати близьких вам людей смачним сніданком або легким вечерею. Подавати такі млинці можна не тільки гарячими на підігрітій тарілці, але і з самими різними начинками. Наприклад, це можуть бути ягоди, фрукти та морозиво з розтопленим шоколадом. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.