Фарширований батон

997_0170ine_4253_6hi

Проста, але ефектна закуска.
Начинку можна використовувати будь-яку. Подавати теплим або гарячим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.

Інгредієнти

батон (вагою близько 400 г)
300 г фаршу
200 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
100 г сиру
сіль
перець
рослинне масло

997_010070ine_4090_p

Приготування

 Цибулю дрібно нарізати.

997_0270ine_4136_p

Гриби почистити, дрібно нарізати.

997_0370ine_4144_p

Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.

997_0470ine_4151_p

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

997_05504bn_4155_p

Додати фарш, обсмажити.

997_06504bn_4162_p

Додати гриби, смажити 10 хвилин.

997_07504bn_4165_p

Додати перець.
Посолити, поперчити.
Смажити 10 хвилин.

997_08504bn_4169_p

Сир натерти на дрібній тертці.

997_0919i2s_4172_p

Батон розрізати.

997_01019i2s_4175_p

Вийняти м’якуш.

997_01119i2s_4179_p

Викласти начинку.

997_01219i2s_4182_p

Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

997_01319i2s_4188_p

997_0170ine_4253_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.