Суші з лососем

6888-sushi-s-lososem-6

Любите готувати суші своїми руками на домашній кухні – тоді цей рецепт саме для Вас. Якщо Ви постараєтеся і звернете увагу на всі секрети, то страва вийде така, що гості не зможуть його відрізнити від ресторанного варіанту.

Інгредієнти:

 лосось 50 грам

васабі 2 грами

рис 1 столова ложка

Приготування:

6888-sushi-s-lososem-2

Лосось викладаємо на дощечку і нарізаємо гострим ножем тонкими пластиками. Вони будуть покривати суші зверху і тому повинні бути красивими і аккуратними.

6888-sushi-s-lososem-3

Пластики лосося промазуємо вассаби. Покласти цієї пряності потрібно стільки, скільки буде завгодно для Вас.

6888-sushi-s-lososem-4

Змочує руки у воді з рисовим оцтом і формує з рису биточок. Його укладаємо на шматок рибки і отримуємо невелику суші.

6888-sushi-s-lososem-5

У рисі із зворотного боку потрібно зробити невелике поглиблення. Так блюдо стане повітряним і красивим.

6888-sushi-s-lososem-6

Цей варіант суші найпоширеніший. Але його можна готувати з різними сортами риби. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.