Суші гункан

6887-sushi-gunkan-6

Якщо Ви любите екзотичні страви, тоді Вам варто приділити увагу роллам і суші. На перший погляд їх зробити дуже складно, але якщо приділити не багато часу і постаратися, то страва вийде дуже смачною і поживною, а найголовніше – красивою. 

Інгредієнти:

  норі 1 штука

  ікра 1 чайна ложка

  васабі 2 грами

 рис 1 столова ложка

Приготування:

6887-sushi-gunkan-2

Відварюємо рис і змішуємо його з оцтом для ролів і суші. Формуємо мокрими руками невеликі биточки.

6887-sushi-gunkan-3

Відрізаємо смужку від норії, товщиною приблизно три сантиметра.

6887-sushi-gunkan-4

Рисовий биточок обертаємо норією і закріплюємо край, намочивши їх водою з оцтом. Краї норії повинні трохи підніматися над рисом.

6887-sushi-gunkan-5

В отримане суші викладаємо на рис трохи васабі, хоча кількість його залежить від вашого смаку. Після викладаємо ікру тобико і розрівнюємо її руками.

6887-sushi-gunkan-6

Суші готові, можна його просто викладати на тарілку і подавати з мискою соєвого соусу. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.