Мариновані печериці

мариновані печериці

Такі шампіньйони можна використовувати в салатах, можна подати з картопляним пюре.
Зберігати в холодильнику. Термін зберігання – приблизно тиждень.
Бажано використовувати дрібні печериці. Якщо у вас великі, їх треба нарізати.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 баночки по 0.5 л.

Інгредієнти

  • 500 г печериць

маринад:

  • 500 мл води
  • 1 ст.л. солі
  • 1.5 ст.л. цукру
  • 50 мл оцту 6-9%
  • 50 мл рослинного масла
  • 7-10 горошин запашного перцю
  • 3 лаврові листки
  • 10 г зерен гірчиці (за бажанням)
  • 3 зубчики часнику

мариновані печериці (7)

Приготування

Гриби почистити.

мариновані печериці (1)

Часник нарізати.

мариновані печериці (2)

У каструлю налити воду.
Додати цукор, сіль, перець, лавровий лист, насіння гірчиці, часник, рослинне масло.
Довести до кипіння.

мариновані печериці (4)

Додати гриби.
Варити протягом 5-7 хвилин.

мариновані печериці (5)

Додати оцет.
Варити 5 хвилин.

мариновані печериці (6)

У банки викласти печериці, залити гарячим маринадом.
Остудити, поставити в холодильник.
Через добу печериці готові.

мариновані печериці (3)

Подаємо :-)

мариновані печериці

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (2 голосов, средний: 3.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.