Ікра грибна

4611-ikra-gribnaya-4

Як приємно побалувати своїх улюблених ніжним або смачним, тим, що сподобається кожному члену сім’ї. Рецепти заготовки грибів прийшли до нас з далеких часів. Ось я Вам пропоную рецепт, як приготувати ікру рибну з фотографіями. Це дуже смачна закуска. До її складу можуть входити різні види грибів, також можна зробити асорті, що тільки посилить смакові якості ікри.

Інгредієнти:

 гриби 1 кг

цибулю 300 грам

морква 300 грам

оцет 1 чайна ложка

сіль за смаком

Приготування:

4611-ikra-gribnaya-2

Беремо моркву, ножем счищаемр шкірочку, відкладаємо вбік, потім цибулю очищаємо від лушпиння. Гриби також очищаємо від всілякого бруду. І тепер чищені овочі ретельно миємо під струменем проточної води. Далі в блендері кожен овоч окремо подрібнюємо. Всі розкладаємо по окремих тарілках. Всі овочі підготували, прийшов час готувати ікру.

 4611-ikra-gribnaya-3

Беремо чисту глибоку сковорідку і наливаємо в неї рослинну олію. Спершу обсмажуємо протягом 3 хвилин цибулю, до неї додамо моркву, смажимо ще 2 хвилини. А потім вже викладаємо гриби. Все періодично помішувати. Потім цю суміш викладемо в каструлю. Незабутній про залишок масла з сковорідки. Засипаємо сіль і перець. Тушкуємо на маленькому вогні протягом 50 хвилин. Після закінчення цього часу наливаємо оцет і перемішуємо.

 4611-ikra-gribnaya-4

А поки ікра тушкується, стерилізуємо банки і кришки. Коли ікра підійде, знімаємо з вогню і перекладаємо її по банках. Закриваємо кришками і ставимо на стіл на 1 добу. Після того, як пройде відведений час, ставимо в прохолодне місце, наприклад холодильник. Ікра йде і як самостійне блюдо, так і входить до складу других. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.