Яблучні чіпси

4718-yablochnye-chipsy-so-speciyami-4

Часто питаєте себе, що ж таке приготувати на перекус, щоб страва була низькокалорійною? Раджу Вам спробувати чіпси з яблук. Таке блюдо можна їсти як з чаєм, так і з різними напоями, можна брати з собою на роботу або на пікнік.

Інгредієнти:

 яблука 3 штуки

лимони  1 штука

кориця  2 чайних ложки

цукрова пудра 2 чайних ложки

Приготування:

4718-yablochnye-chipsy-so-speciyami-2

Спочатку нам потрібно підготувати яблука. Складаємо їх в невеликий тазик і заливаємо водою, обов’язково теплою, але не гарячою. Після залишаємо в ній фрукти хвилин на десять. Після за допомогою щіточки для очистки починаємо ретельно очищати кожен фрукт. Це потрібно зробити для того, щоб прибрати восковий наліт, яким покривають яблука для перевезення. Важливо правильно вибрати яблука. Якщо Ви хочете солодке блюдо, то можна купити червоний сорт яблук, а якщо хочете трохи кислинки, то варто купити зелені яблука. Тепер скористаємося гострим ножем. На дощечці нарізаємо яблука кружками або пластинками. Очищати їх не потрібно і не варто вирізати серединку з кісточками, вона не помішає.

4718-yablochnye-chipsy-so-speciyami-3

Після нам потрібно приготувати суміш спецій. У мисці змішуємо корицю і цукрову пудру. Якщо немає пудри, то можна розтерти звичайний цукор в міксері або за допомогою блендера. Якщо Ви не любите цукор або не їсте його, то можна використовувати тільки корицю або будь-які інші спеції. Викладаємо кожен пластик яблука на пергаментний папір так, щоб вони не стикалися. Посипаємо яблука спеціями, їх можна не жаліти.

4718-yablochnye-chipsy-so-speciyami-4

Відправляємо лист з яблуками в духовку, приблизно на пів години. Але за ступенем запікання варто постійно стежити, як тільки серединка пропеклась і потемніла, а кориця повністю розчинилася і розтанула, то потрібно виймати чіпси. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.