Плавлений сирок

4605-plavlenyy-syrok-1

Дуже важливо нагодувати своїх улюблених смачним і в той же час корисним. Я Вам пропоную приготувати плавлений сирок, який обов’язково буде до вподоби вашим домочадцям. Ось мій рецепт, як приготувати плавлений сирок з. 

Інгредієнти:

  сир 600 грам

  яйця 2 штуки

  олія вершкова 100 грам

  сода 1 чайна ложка

  сіль за смаком

Приготування:

4605-plavlenyy-syrok-2

Для початку перетираємо сир через сито. Для цього встановлюємо залізне сито над чистою мискою. За допомогою столової ложки перетираємо. Нам потрібно, щоб в сирі не залишилося комочків.

 4605-plavlenyy-syrok-3

Тепер беремо іншу миску і розбиваємо туди яйця. Вершкове масло ми повинні заздалегідь дістати з холодильника і дати йому підтанути при кімнатній температурі. Потім розрізаємо його на невеликі кубіки.

 4605-plavlenyy-syrok-4

Далі приступаємо з процесу приготування плавленого сиру. У миску з перетертим сиром додамо сіль, соду, яйця і масло. Скориставшись міксером перемішуємо ці компоненти. Потім отриману масу перекладаємо в каструлю і ставимо її на середній вогонь. Дуже важливо під час готування постійно перемішувати дерев’яною лопаткою нашу суміш. Коли вона трохи нагріється відразу зменшуємо вогонь до мінімуму. У процесі готування Ви побачите, як маса стає еластичною і однорідною. Сир почне плавитися. Отже, варимо на повільному вогні приблизно 15 хвилин. Спробуємо на смак, якщо потрібно, то додамо сіль. Після цього вимикаємо плиту і прибираємо з вогню сирок. Для більшої пікантності в сирок можна додати суху зелень петрушки або кропу, можна поперчити перцем чорним меленим. Каструлю закриємо кришкою. Коли продукт трохи охолоне можна його перекладати в чисті, сухі контейнери. Закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник. Зберігається такий сир кілька днів. Подаємо на стіл в будь-якому вигляді. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.