Кимчи з пекінської капусти

4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-1

Кимчи – це корейський делікатес, який їдять разом з вареним рисом. Іншими словами це маринована з гострими добавками пекінська капуста.

Інгредієнти:

 капуста 2 штуки

сіль 200 грам

вода 2 літри

перець червоний 250 грам

цибуля зелена 1 пучок

редиска 1 штука

часник 2 штуки

імбир 1 штука

цибуля 1 штука

яблука 1 штука

груші 1 штука

цукор 4 столових ложки

Приготування:

4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-2

Вилок пекінської капусти промити проточною водою. Далі слід викласти капусту на обробну дощечку і, використовуючи гострий ніж, розрізати пекінську капусту навпіл, а потім ще навпіл, вирізавши кочерижку.

 4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-3

Нарізати капусту невеликими шматочками, форма на ваш розсуд. Подрібнені шматочки капусти викласти в глибоку миску.

 4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-4

У трилітрову сулію потрібно залити чисту воду. Гарненько посолити і перемішати до повного розчинення кристалів солі у воді. Солону воду вилити рівномірно в миску з підготовленою пекінською капустою. Перемішати шматочки з водою, щоб розчин гарненько просочив капусту. Тепер нехай капуста постоїть в сольовому розчині години 4. Для подальшого процесу нам потрібен блендер. Викласти в чашу половину за рецептом яблук, груш, ріпчастої цибулі, а також часник, цукор і імбир. Подрібнити до стану однорідності. Отриману кашку викласти в миску і перемішати все ложкою.

4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-5

Редьку натерти на крупній терці. На обробну дощечку викласти зелену цибулю і нарізати ножем навскоси. Змішати в глибокій мисці однорідну масу з блендера з меленим червоним перцем, зеленою цибулею і редькою. Можна ще додати трохи цукру. Перемішати. Отриманою пастою будемо маринувати закуску. Викласти шматочки капусти на друшляк і промити водою кілька раз.

4612-kimchi-iz-pekinskoy-kapusty-6

Викласти віджату капусту в глибоку миску з пастою. Дві доби кимчи повинна маринуватися при кімнатній температурі. Потім закуску потрібно перекласти в ємність і поставити в холодильник. Подавати в якості доповнення до відварного рису або м’ясних страв. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.