Кабачкова ікра

5561-kabachkovaya-ikra-1

Дуже смачна і всіма нами улюблена закуска, яка готується в кожному будинку в осінню пору. 

Інгредієнти:

 кабачки 700 грам

паприка 2 штуки

цибулю 2 штуки

помідори 4 штуки

часник 3 зубчики

томатна паста 4 столових ложки

цукор 0,5 столових ложок

сіль за смаком

Приготування:

5561-kabachkovaya-ikra-2

Отже, вибираємо кабачки, які дуже молоді. Так як з них тоді не потрібно знімати шкірку і не потрібно вирізати насіння. Так у Вас на приготування витратиться набагато менше часу. Отже, нарізаємо дуже дрібними кубиками кабачки і складаємо їх у великій тазик. Потім висипаємо на них зверху сіль і перемішуємо їх руками. Після потрібно залишити їх так поки в тазіку.

 5561-kabachkovaya-ikra-3

Після виймаємо насіння з солодкого перцю і нарізаємо його також як і всі овочі, кубиками. Потім потрібно вийняти насіння з гострого перцю чилі і нарізаємо його також дуже дрібно. Якщо Вам не подобається гостра кабачкова ікра, то чилі можна і не класти. Далі викладаємо солодкий перець в каструлю з товстим дном, на якому налита рослинна олія. Поки обсмажуємо і після ставимо в сторону.

5561-kabachkovaya-ikra-4

Далі на сковороді також на рослинному маслі обсмажуємо кубики цибулі, а потім викладаємо кубики кабачків і після викладаємо помідори, також порізані дрібними частинами. Після все перемішуємо і коли маса обжариться і з’явиться багато соку, то перекладаємо її в каструлю до солодкого перцю. Помішуємо все і солимо небагато. Якщо її не вистачає, то поступово маленькими порціями підсипаємо ще. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.