Свинячі реберця з медом і гірчицею

Svinnie_rebpishki_s_medom_i_gorchitsei

Свинячі реберця одна з моїх улюблених страв. Я перепробувала багато варіантів маринадів для них, і ось один з них.
Інгредієнти:
реберця близько пів кг.
оливкова олія 3 столових ложки
мед світлий 2 столових ложки
гірчиця 2 чайні ложки
лимонний сік 1 столова ложка
сіль
перець

Приготування:

1. Промиваємо реберця і ріжемо на порційні шматочки, я ріжу по 3-4 ребра на шматок.

2. Змішайте всі інгредієнти (крім реберець) для маринаду і добре перемішайте.

3. Заливаємо реберця маринадом що вийшов і перемішуємо, щоб реберця повністю вкрилися маринадом. Краще це робити руками. Обмотайте реберця харчовою плівкою і залиште маринуватися на 2 години (можна і більше).

4. Розігрійте духовку. Реберця обсушіть від маринаду і викладіть їх на решітку (м’ясною частиною до верху). З реберець буде капати жир тому в нижню частину духовки поставте деко, застелений фольгою, а зверху реберця. Готуйте поки реберця не будуть готові – приблизно 40 хв.

Приємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.