Котлети, запечені в духовці під грибним соусом

1041_01323d8_1767_6hi

Дуже смачні котлети! Ніжні, соковиті, дуже ароматні!
Гриби можна використовувати будь-які, за смаком, свіжі або заморожені.
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

  • 500 г фаршу (будь-якого, за смаком)
  • булочка (близько 50 г)
  • 150 мл молока
  • 200 г болгарського перцю
  • сіль
  • перець

соус:

  • 300 г грибів
  • 150 г цибулі
  • 300 мл вершків 15-20%
  • зелень за смаком
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія

1041_0100323d8_1578_p

Приготування

Булочку замочити в молоці.

1041_02323d8_1583_p

Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.

1041_0355eck_1589_p

Булочку віджати, змішати з фаршем.

1041_04323d8_1592_p

Додати перець.

1041_05323d8_1596_p

Посолити, поперчити, добре перемішати.

1041_06323d8_1599_p

З фаршу сформувати котлети.

1041_0780j0l_1603_p

Форму трохи змастити маслом, викласти котлети.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.

1041_0880j0l_1607_p

Готуємо соус.
Цибулю дрібно нарізати.

1041_0980j0l_1611_p

Гриби дрібно нарізати.

1041_01080j0l_1614_p

Зелень дрібно нарізати.

1041_01180j0l_1618_p

На рослинному маслі обсмажити цибулю.

1041_01280j0l_1626_p

Додати гриби.

1041_01380j0l_1628_p

Посолити, поперчити, смажити близько 15 хвилин.

1041_014403ph_1634_p

Додати вершки.
Довести до кипіння.

1041_015403ph_1638_p

Додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.

1041_016403ph_1644_p

Котлети залити соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

1041_018403ph_1652_p

1041_01323d8_1767_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.