Квашена капуста, тушкована з курячим філе

290_0163lql_4790_6hi

Найчастіше ми готуємо подібне блюдо зі свіжою капустою.
Пропоную трохи поекспериментувати, і спробувати використати квашену капусту.
Сподіваюся вам сподобається.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.

Інгредієнти:

  • Квашена капуста
  • 500 г курячого філе
  • 700 г квашеної капусти
  • 3-4 ст.л. томатної пасти
  • 200 г цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • перець
  • олія

Приготування:
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.

290_0263lql_4531_p

Крок 2 Філе нарізати невеликими шматочками.

290_0363lql_4540_p

Крок 3 У каструлі обсмажити цибулю на олії.

290_0463lql_4552_p

Крок 4 Додати філе, смажити протягом 10-15 хвилин.

290_0563lql_4561_p

Крок 5 Додати томатну пасту, перемішати.

290_0663lql_4571_p

Крок 6 Налити окріп так, щоб вода покривала філе.

290_0763lql_4583_p

Крок 7 Додати капусту (якщо вона сильно кисла, промити її в холодній воді), поперчити, якщо необхідно, посолити.
Тушкувати до готовності (близько 30-40 хвилин).

290_0863lql_4594_p

Крок 8 За 5 хвилин до готовності додати видавлений через чеснокодавку часник.

290_0963lql_4729_p

Подаємо.

290_01041sz7_4784_p

290_0163lql_4790_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (2 голосов, средний: 3.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.