Картопля з беконом

c1a11e28afb03c9d81c096faa0a5ce8e_XL

Начебто простий запечена картопля з беконом, зате приготувавши таке блюдо, у мене вийшов смачний, ситний обід. До картоплі я приготувала сирний соус і салат з капусти кольрабі. Цибуля порей у мене для прикраси. Кількість бекону і картоплі беріть з розрахунком, хто скільки з’їсть.
Інгредієнти:

Картопля.
Смужки бекону.
Сирний соус.
Цибуля порей для прикраси.
Олія оливкова.
Кріп петрушка для прикраси.
Сіль, перець мелений.

Приготування:

1

Інгредієнти

2

Картоплю помити обсушити порізати. Посолити, поперчити за смаком, запікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Час запікання залежить від сорту картоплі.

3

Коли картопля запечеться, смажимо на сковороді бекон з обох сторін посолити за смаком.

4

Порізати цибулю порей навскіс.

5

Обсмажити з обох сторін, для прикраси.

c1a11e28afb03c9d81c096faa0a5ce8e_XL

Викладаємо на блюдо смажений бекон, запечена картопля. Картопля полити сирним соусом, викласти салат за бажанням. Прикрасити смаженою цибулею, зеленню.

Приємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.