Картопляне пюре з вершковим сиром і трюфелевим маслом

492632_77428nothumb500

Опис: Ніжне картопляне пюре з вершковим смаком і ароматом трюфеля. Трюфелевое масло – масло, використовуване для додання страві смаку і аромату трюфелів. Цілий рік доступно і стоїть за ціною значно менше, ніж реальні трюфелі.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4

Інгредієнти:
Цибуля зелена (для прикраси)
Сир твердий – 20 г
Перець душістийСольМасло рослинна (трюфелевое) – 0.5 ч. л.
Молоко (у міру потреби 3-6 ст.л.)
Масло вершкове – 3 ст. л.
Сир вершковий (наприклад “Філадельфія”) – 50 г
Картопля – 500 г

492619_52693-640x480
Картоплю очистити і додати у киплячу підсолену воду. Відварити до готовності.
492620_50115-640x480
Злити воду, каструлю з картоплею залишити на найменшому вогні на кілька хвилин. Зайва волога випарується і пюре вийде більш повітряним.
492621_72992-640x480
Картоплю потовкти.
492622_80646-640x480
Додати вершковий сир, сіль, перець і вершкове масло.
492623_78187-640x480
Збити всі кілька хвилин міксером, додаючи в процесі тепле молоко до отримання бажаної консистенції. Молоко повинно бути обов’язково теплим, інакше пюре вийде сірого кольору. До картоплі додати трюфелевое масло і відразу ж почати насолоджуватися нереальним ароматом :)
492624_23075-640x480
Викладаємо пюре у форму для запікання, провівши виделкою по спіралі надаємо йому форму. Посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці до золотистої скоринки при температурі 180 градусів.
492632_77428nothumb500
Подаємо, посипавши зеленою цибулею і злегка окропивши трюфелевим маслом.
492613_82488nothumb500
Приємного всім апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.