Каннеллоні, фаршировані Рікоттою і шпинатом

1009_0189qdl_8023_6hi

Каннеллоні можна фарширувати різними начинками, я пропоную таку.
Замість Рікотти можна використовувати пастоподібний сир, замість шпинату – базилік.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

14-20 шт. каннеллоні
500 г рікотти
100 г шпинату
150 г помідорів
200 г сиру
сіль
перець

соус Бешамель:
1 л молока
100 г борошна
100 г вершкового масла
сіль
перець

1009_010072alo_7782_p

Приготування

Готуємо соус Бешамель.
Масло розтопити.

1009_0269fwq_7937_p

Додати борошно, добре перемішати.

1009_0369fwq_7941_p

При постійному помішуванні додати молоко.
Посолити, поперчити.

1009_0469fwq_7946_p

Варити до тих пір, поки соус не загусне (за консистенцією він повинен нагадувати рідку сметану).

1009_0569fwq_7952_p

Готуємо начинку.
Помідори дрібно нарізати (якщо утворилося багато соку, його злити).

1009_0688dvs_7901_p

Шпинат нарізати.

1009_0788dvs_7906_p

Рікотту розім’яти.

1009_0888dvs_7912_p

Додати помідори, шпинат.
Посолити, поперчити.

1009_0988dvs_7917_p

Перемішати.

1009_01088dvs_7923_p

Каннеллоні нафарширувати.

1009_01190tor_7930_p

Викласти у форму для запікання (я використовувала форму розміром 20 × 25 см).

1009_01290tor_7933_p

На каннеллоні вилити соус Бешамель.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

1009_01390tor_7960_p

Сир натерти на середній тертці.

1009_01490tor_7955_p

Форму дістати з духовки.
Викласти сир.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.

1009_01590tor_8004_p

1009_0189qdl_8023_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.