Гречаники

k-1054-00

Рекомендуємо апетитний варіант гречаників – типових котлеток або биточків з м’ясного фаршу з гречаною крупою. Їх можна елементарно посмажити або згасити в соусі за смаком, наприклад томатному або томатно-сметанному.

Інгредієнти

Гречана крупа – 150 г
Фарш м’ясний – 300 г
Цибуля – 1 шт.
Томатний соус – 0,5 ст.
Вода – 0,5 ст.
Яйце – 1 шт.
Часник – за смаком
Перці – за смаком
Сіль – за смаком
Борошно – для панірування
Рослинна олія – для смаження

k-1054-01

Інформація

друге блюдо
Порцій – 4
Час приготування – 45 хв
Українська кухня

k-1054-02

Гречаники: рецепт, як приготувати
Розмішайте м’ясний фарш з яйцем, подрібненим часником та іншими приправами. Посоліть.

k-1054-03

Зварену і остигнулу гречку перемішайте з фаршем.

k-1054-04

Сформуйте котлети або биточки, обваляйте їх у борошні. Потім їх потрібно обсмажити на олії до рум’яної скоринки.

k-1054-05

Обсмажте цибулю на невеликій кількості рослинного масла.

k-1054-06

Покладіть на цибулю гречаники і полийте їх томатним соусом, розведеним водою.

k-1054-07

Тушіть в соусі на сковороді під кришкою або запікайте в духовці до готовності.

k-1054-00

Приємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.