Гніздечка з картоплі з грибами

899_0166ywo_1405_6gi

Інгредієнти
800 г картоплі
70 мл молока
1 ст.л. вершкового масла
300 г грибів
50 г сиру
цибулю порей (або 100 г ріпчастої цибулі)
зелень за смаком
рослинне масло
сіль
перець

899_010052mza_1341_b
ПриготуванняДуже смачні гніздечка!
Картопля та гриби – ідеальне поєднання.
Гриби можна використовувати свіжі або заморожені.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 8-10 гнездишек.

899_0252mza_1345_b
Картоплю почистити, залити водою, відварити до готовності.
899_0352mza_1348_b
Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
899_0452mza_1355_b
Гриби нарізати кубиками.
899_0552mza_1359_b
Зелень дрібно нарізати.
899_068099s_1365_b
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
899_078099s_1369_b
Додати гриби, посолити, поперчити, обсмажити 15-20 хвилин.
899_088099s_1372_b
Додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
Остудити.
899_098099s_1374_b
Коли картопля звариться, воду злити, посолити, додати вершкове масло, потовкти.
899_0108099s_1377_b
Додати молоко, добре перемішати.
899_01140g4s_1381_b
Сир натерти на дрібній тертці.
899_01240g4s_1388_b
Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
За допомогою кулінарного шприца (або просто ложкою) викласти картопляне пюре у вигляді гнездишек.
899_01340g4s_1393_b
У гніздечка викласти грибну начинку.
899_01440g4s_1398_b
Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
899_0166ywo_1405_6giПриємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.