Відварна картопля

47359a90eed3ee35f2dab5a3c718abb3_XL

Відварена картопля-це найпоширеніший гарнір, який підійде до м’яса, риби і багатьом іншим смачним стравам. Готувати дуже просто і швидко, а головне смачно.

Інгредієнти

Картопля молода 1 кг.
Вершкове масло 30 гр.
Кріп.
Часник 1 зубчик.
Лавровий лист 1 шт.
Сіль.

Приготування:

1

Картоплю очистити, залити водою, покласти часник, лавровий лист, сіль, закип’ятити

2

Варити до готовності картоплі, близько 30 хвилин. Злити воду, додати вершкове масло

3

Притрусити дрібним кропом і страва готова

Приємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.