Бендерики м’ясні

3229-benderiki-myasnye-1

Смачне і просте українське блюдо зможе порадувати за тихою сімейною вечерею. Воно часто готується не тільки з фаршем з м’яса , а й з грибами і цибулею.
Інгредієнти:

млинці 5 штук

фарш свинячий 250 грам

фарш яловичий 250 грам

вода 3 столових ложки

яйця 3 штуки

сіль за смаком

перець за смаком

масло рослинне 100 грам

Приготування:

3229-benderiki-myasnye-2

Підготуємо правильно фарш. Для цього пропустимо через м’ясорубку шматок м’яса , попередньо промиємо його під проточною водою і наріжемо на шматки. Також пропускаємо ріпчасту цибулю , змішуємо все в мисці і також солимо і перчимо за смаком потім все перемішуем і починаємо готувати.

3229-benderiki-myasnye-3

Попередньо випікаємо на розпеченій сковороді на олії млинці. Тісто робимо по будь-якому , відомому вам рецептом . Млинці повинні бути добре пропечені . Потім кожен млинець згортаємо навпіл і намазуємо трохи фаршем , щоб він вийшов соковитим , то в процесі його готування можна додати трохи кип’яченої води. Потім знову млинець згортаємо навпіл і змащуємо фаршем. Так робимо , поки у нас не вийде конус або піраміда в плоскості.

3229-benderiki-myasnye-4

Потім готуємо кляр . Збиваємо в мисці курячі яйця , а потім солимо і перчимо їх. Вмочуємо фаршировані млинці в кляр і укладаємо на деко , який попередньо змащуємо рослинним маслом. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при високій температурі , як тільки млинці почнуть рум’яніти , тоді смачна і соковита страва готова. Можна її трохи остудити і подавати до столу. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.