Яблука, запечені з брусницею і медом

828_0123hl1_0045_6gi

Інгредієнти

828_01006866g_9812_b

3-4 середніх яблука
3-4 ч.л. брусниці
мед за смаком

Приготування

Рецепт неймовірно простий, але актуальний, так як зовсім недавно були медовий і яблучний спас.
Ще плюс цього рецепту – його користь.
Замість брусниці можна використовувати журавлину.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.

828_0223hl1_9848_b
Яблука розрізати на дві частини, вийняти серцевину.
828_0323hl1_9854_b
У ямку поглиблення покласти брусницю.
828_0423hl1_9872_b
Яблука з брусницею викласти у форму дя запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
При подачі полити яблука медом.
828_0123hl1_0045_6giПриємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.