Морозиво «Тірамісу»

1002_0180bm8_8200_6hi

Дуууже смачне морозиво! Робиться легко і просто, а результат просто приголомшливий. Наближаються новорічні свята, обов’язково побалуйте близьких таким десертом.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

Інгредієнти

  • 500 г Маскарпоне
  • 300 мл вершків 33-35%
  • 150 г цукру
  • 8-10 паличок Савоярді
  • 250 мл кави
1002_010053zk1_8028_p

Приготування

У вершки додати цукор.

1002_0253zk1_8041_p

Перемішати (сильно збивати не треба).

1002_0353zk1_8046_p

Додати Маскарпоне, перемішати (збивати не треба).

1002_0453zk1_8055_p

Отриману масу викласти у форму (я використовувала форму розміром 20 × 10 см).

1002_0580bm8_8062_p

Палички занурити в холодну каву.
Палички треба занурювати дуже швидким рухом, щоб вони не розмокнули.
Каву приготуйте так, як Вам подобається.

1002_0680bm8_8069_p

На вершкову масу викласти палички.
Поставити в морозилку на 8-10 годин.

1002_0780bm8_8070_p

Готове морозиво перевернути на блюдо.
При бажанні, посипати какао.

1002_0891kgk_8160_p

1002_0180bm8_8200_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.