Десерт з бісквітом, полуницею, і вершковим кремом

1011_0161bt8_9031_6hi

Розкішний десерт!
Найніжніший бісквіт, ароматний крем, полуниця! Це дуже смачно! Обов’язково приготуйте і порадуйте своїх близьких!
Бейліз можна не додавати, але з ним виходить набагато смачніше. Замість нього можна використовувати будь який лікер, за смаком. Замість полуниці можна використовувати будь-яку ягоду або нарізані фрукти (персики, манго і т.д.)
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.

Інгредієнти

бісквіт:

1 яйце
50 г цукру
0.5 ч.л. розпушувача
50 г борошна

крем:
150 мл вершків 33-35%
100 Маскарпоне
50 г цукру
50 мл Бейліз

також:
200-250 г полуниці

1011_0100804lz_8910_p

Приготування

Готуємо бісквіт.
Яйце збити з цукром.

1011_02858ft_8920_p

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

1011_03858ft_8925_p (1)

Форму (я використовувала форму розміром 20 × 20 см) трохи змастити маслом, вилити тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 7-10 хвилин.
Остудити.

1011_04858ft_8930_p

Готовий бісквіт нарізати невеликими кубиками.

1011_05799qs_8967_p

Готуємо крем.
Вершки збити з цукром (як тільки вершки почнуть густіти, збивання припинити).

1011_06799qs_8933_p

Додати Маскарпоне.

1011_07799qs_8944_p

Перемішати на самій низькій швидкості.

1011_08799qs_8949_p

Додати Бейліз.

1011_09799qs_8955_p

Акуратно перемішати.

1011_010799qs_8957_p

Полуницю дрібно нарізати.

1011_01126xw4_8964_p

На дно креманок викласти трохи крему.

1011_01226xw4_8976_p

Викласти бісквіт.

1011_01326xw4_8984_p

На бісквіт викласти крем.

1011_01426xw4_8987_p

На крем викласти полуницю.

1011_01526xw4_8992_p

На полуницю викласти крем.

1011_01626xw4_8998_p

На крем викласти бісквіт.

1011_01766ein_9004_p

На бісквіт викласти крем.
Десерт можна подавати відразу, можна перед подачею охолодити.

Прикрасити полуницею і м’ятою.

1011_0161bt8_9031_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.