Безе

284_0142_8568_6gi

Інгредієнти
5 білків
250 г цукру

284_010042_8421_b
Приготування

Існує кілька правил, не дотримуючись які безе не вийде.
Білки від жовтків відокремлювати треба обережно, щоб у білки не потрапив жовток.
Збивати білки необхідно в сухому посуді, навіть найменша крапля води або жиру все зіпсує. Краще збиваються холодні білки.
Щоб білки краще збили, можна додати щіпку солі або кілька крапель лимонного соку.
Якщо білки не збиваються, спробуйте поставити ємність з білками в холодну воду, і продовжуйте збивати. Уважно стежте, щоб у білки не потрапила вода.
Готове безе треба зберігати в сухому місці.

284_0242_8423_b
Білки збити в піну.
284_0342_8434_b
Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.).
284_0442_8443_b
Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості).
284_0542_8451_b
Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом).
За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів.
Час приготування залежить від розміру безе. У середньому, сушити необхідно протягом 1-1.5 годин (але можливо, що сушити доведеться довше).
284_0142_8568_6giПриємного апетиту!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.