Піца овочева

 

6497-picca-ovoschnaya-1

Рецептів випічки смачних піц існує дуже багато і всі вони цікаві, а страва виходить дуже смачною. Рецепт насправді дуже простий, але він вимагає багато підготовки.

Інгредієнти:

 мука 1 стакан

сіль 2 щіпки

дріжджі 5 грам

 олія оливкова 3 столових ложки

цукор 2 чайних ложки

помідори 500 грам

болгарський перець 1 штука

пармезан 50 грам

моцарелла 150 грам

каперси 1 столова ложка

 цибулю 1 штука

баклажани 1 штука

цибуля зелена 1 пучок

базилік 1 пучок

Приготування:

6497-picca-ovoschnaya-2

Спочатку варто підготувати овочі. Промиваємо баклажани і нарізаємо їх невеликими пластиками. Пересипаємо їх сіллю і потім складаємо в миску. Залишаємо настоюватися баклажани приблизно пів години, а потім промиваємо. Баклажани потрібно обсмажити на олії. Але є і більш корисний спосіб. Застеляємо пергаментним папером деко і відразу викладаємо баклажани, солодкий перець. Попередньо перець промиваємо і чистимо. Овочі запікаємо в духовці при невеликій температурі.

 6497-picca-ovoschnaya-3

Розкачуємо тісто в тонкий пласт круглої форми і потім протикаємо його виделкою. Так під час випічки не вийде багато бульбашок на тісті, воно пропечеться рівномірно. Промазуємо тісто томатним соусом і викладаємо пластики помидорок. Щоб піца вийшла більш апетитна, варто використовувати солодкі помидорки, наприклад, черрі.

6497-picca-ovoschnaya-4

На піці розкладаємо запечені баклажани, солодкий перець і знову додаємо трохи помидорок. Посипаємо піцу сиром, варто його потерти на дрібній тертці і за бажанням покласти його побільше. Ставимо піцу в духовку і запікаємо її.

6497-picca-ovoschnaya-5

Після того, як піца приготувалася, то виймаємо її і нарізаємо невеликими шматками. Таку піцу потрібно обов’язково подавати з гарячими напоями. Так як піца в приготуванні зажадає фантазії, використовувати в такому рецепті можна ті овочі, які Вам найбільше подобаються, і які добре поєднуються з основою з тіста і томатного соусу. Щоб процес приготування прискорити, тісто потрібно заздалегідь покласти на стіл розморожуватись. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.