Піца Гавайська

2465-picca-gavayskaya-1

Піца стала популярна в багатьох країнах, не тільки в Італії. Цю смачну домашню випічку люблять у всьому світі. Рецептів цієї страви безліч. Сьогодні вашій увазі пропоную простий рецепт самостійного приготування піци “Гавайської”. Куряче м’ясо, ананас, печериці та пармезан прекрасно поєднуються в цій піці. Дуже швидко своїми руками готується ця піца в домашніх умовах. 

Інгредієнти:

 дріжджі  1 чайна ложка вода

 мука  0,5 склянок

 цукор 200 грам

олія рослинна  1 столова ложка

м’ясо курки  250 грам

печериці  50 грам

ананаси  100 грам

сир  100 грам

кетчуп  2 столових ложки

сіль  за смаком

перець  за смаком

лавровий лист  3 штуки

петрушка 1 пучок

Приготування:

2465-picca-gavayskaya-2

Для початку потрібно приготувати тісто для піци. Підігріти в чайнику воду. В миску висипати сухі дріжджі і цукор. Розмішати їх в теплій воді до появи піни.

2465-picca-gavayskaya-3

Після цього влити олію, додати сіль. Всипати борошно і замісити тісто. Попередньо муку просіваємо через дрібне сито. Поставити тісто в тепле місце на півгодини. За цей час тісто має піднятися.

2465-picca-gavayskaya-4

Для начинки нам потрібно куряче м’ясо. Краще брати стегна. Їх будемо варити в підсоленій воді зі спеціями. Для цього підійде лавровий лист, чорний і духмяний. Варити м’ясо хвилин 20 до готовності. Охолодити м’ясо. Після цього з відварених стегон знімемо шкіру і зріжемо мясо.

2465-picca-gavayskaya-5

Печериці помити водою. Нарізати їх дуже тонкими пластинками.

 2465-picca-gavayskaya-6

Промити зелень, струснути для просушки і дрібно нарізати. Відкрити банку з консервованими ананасами, вибрати кілька кілець і порізати їх на невеликі кусочки.

 2465-picca-gavayskaya-7

Натерти сир на дрібній терці.

2465-picca-gavayskaya-8

Після того як тісто підійшло, потрібно вивалити його на стіл, який попередньо обсипати борошном. Розкачати качалкою тісто в тонкий пласт. Змастити деко олією і викласти в нього основу для піци. Тепер потрібно змастити тісто кетчупом, викласти зверху курку і ананас. Присипати зеленню. Потім йде шар грибів. А зверху піцу посипати тертим пармезаном. Розігріти духовку, поставити в неї піцу. Випікати до готовності пів години. Смачна домашня піца готова. Подавати таку піцу краще теплою, розрізавши на порційні шматочки. До піцци можна подати сік або чай. Можна ще додати трохи маслин. Замість пармезану підійде моцарелла. Приправити можна орегано. А курку можна замінити беконом. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.