Піца в домашніх умовах

 

2479-picca-v-domashnih-usloviyah-1

Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що найсмачніша піца готується в піцеріях або ресторанах. Приготуйте самостійно домашню піцу і переконайтеся, що в домашніх умовах, піца виходить найсмачніша і якісна. Ви легко і просто з нею справитеся, так як я Вам надам покроковий рецепт піци в домашніх умовах.

Інгредієнти:

 вода 240 мл

 дріжджі 1 столова ложка

мука 360 грам

цукор 1 чайна ложка

помідори 800 грам

сіль 2 чайних ложки

перець 1 чайна ложка

орегано 1 чайна ложка

олія оливкова 4 столових ложки

Приготування:

2479-picca-v-domashnih-usloviyah-2

Розчиніть дріжджі в теплій воді і рослинній олії. Залиште їх на 3 хвилини. З’єднайте суміш з просіяним борошном, цукром і сілью.

2479-picca-v-domashnih-usloviyah-3

Ретельно перемішайте протягом 3 хвилин. Замісіть просте еластичне тісто. Накрийте тісто кухонним рушником і поставте в тепле місце на одину годину.

2479-picca-v-domashnih-usloviyah-4

Тепер нарубати дрібно базилік. На великій тертці натріть сир моцарелла. Помідори очистіть від шкірки, перемішайте гарненько своїми руками до бажаної консистенції і викладіть в сковороду. Як тільки томати почнуть закипати, додаємо оливкову олію, перець, сіль і орегано. Ретельно перемішуємо і варимо протягом 10 хвилин.

2479-picca-v-domashnih-usloviyah-5

В кінці додаємо базилік і даємо настоятися соусу. Деко змастіть маслом, обімніть гарненько готове тісто і сформуйте тонкий пласт.

 2479-picca-v-domashnih-usloviyah-6

Рівномірно розподіліть по тісту приготований соус. Присипте тертим сиром і випікайте в розігрітій духовці до 200С близько 30 хвилин. Готовій піці дайте охолонути 10 хвилин, розділіть на порційні шматочки і подавайте на стіл. Тепер Ви знаєте, як приготувати піцу в домашніх умовах самостійно. Ваші гості будуть в захваті від цієї домашньої ароматної піци. Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.