Пиріжки з листкового тіста з капустою, беконом і фаршем

1035_0130wa8_1804_6hi

Випічка з листкового тіста – це завжди смачно, швидко, ситно.
Пропоную спробувати ще один варіант пиріжків. Також, пропоную цікавий спосіб ліплення. Пиріжки виходять не тільки смачними, але і красивими.
Бекон надає соковитість і аромат. Фарш я використовувала домашній (яловичина + свинина), але можна використовувати будь-який, який любите.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-15 штук.

Інгредієнти

  • 500 г листкового тіста (прісного або дріжджового)
  • 300 г фаршу
  • 300 г капусти
  • 200 г бекону
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець

1035_010060ses_1486_p

Приготування

Цибулю дрібно нарізати.

1035_0260ses_1492_p

Капусту нарізати соломкою.

1035_0360ses_1501_p

Бекон нарізати соломкою.

1035_0460ses_1506_p

На сковороді (без олії) злегка обсмажити бекон.

1035_0586j2n_1510_p

Додати цибулю, обсмажити.

1035_0686j2n_1516_p

Додати фарш, обсмажити.

1035_0786j2n_1525_p

Додати капусту, посолити, поперчити (соліть акуратно, бекон досить солоний).
Смажити протягом 20-25 хвилин.
Остудити.

1035_0886j2n_1530_p

З тіста вирізати прямокутники (приблизно 10 × 12 см).

1035_0958opu_1551_p

На середину викласти фарш.

1035_01058opu_1555_p

З боків зробити косі розрізи.

1035_01158opu_1560_p

Смужки, чергуючи, скласти, формуючи пиріжок.

1035_01258opu_1563_p

Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти пиріжки.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.

1035_01358opu_1572_p

1035_0130wa8_1804_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.