Мафіни з курагою, фундуком та морквою

1004_0132ku6_8600_6hi

Яскраві, ніжні, смачні маффіни.
Замість кураги можна використовувати будь-які сухофрукти або цукати, замість фундука – будь-які горіхи.
Але раджу спробувати саме з курагою і фундуком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 12 штук.

Інгредієнти

3 яйця
150 г цукру
100 г вершкового масла
150 г моркви
100 г фундука
200 г кураги
2 ч.л. розпушувача
150-180 г борошна

1004_010052wmw_8315_p

Приготування

Моркву натерти на дрібній тертці.

1004_0232ku6_8318_p

Курагу нарізати невеликими шматочками.

1004_0332ku6_8321_p

Горіхи подрібнити.

1004_0432ku6_8324_p

Масло розтерти з цукром.

1004_0562pyl_8327_p

Додати яйця, перемішати.

1004_0662pyl_8330_p

Додати моркву, курагу, горіхи.

1004_0762pyl_8334_p

Перемішати.

1004_0862pyl_8339_p

Додати розпушувач і борошно.
Перемішати.

1004_0962pyl_8343_p

У формочки викласти тісто, наповнюючи їх наполовину.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.

1004_01046yqv_8348_p

Прикрасити за смаком.
Я полила мафіни розтопленим шоколадом і посипати меленим фундуком.

1004_01146yqv_8602_p

1004_0132ku6_8600_6hi

Смачного!

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 ЗіркиУРА!!! 5 Зірок (Оцените пожалуйста)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.