Млинці – саме поширене домашнє частування. Приготувати млинці в домашніх умовах достатньо просто і виходить смачне блюдо. Найчастіше ми звикли, що млинці в домашніх умовах завжди заводяться на молоці, але Ви самостійно можете своїми руками завести тісто на кисляку. Млинці вийдуть смачними, тонкими і золотистими, а головне, приготованими своїми руками для коханих домочадців.

Млинці на кисляку
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- Простокваша 250 мл
- Сода 1/2 чайних ложки
- Яйця 2 штуки
- Цукор 2 столових ложки
- Олія рослинна 2 столових ложки
- Борошно 6 столових ложок
- Окріп 0,5 склянок
- Сіль 1/2 столових ложки
Instructions
- Починаємо самостійне приготування млинців на кисляку. В кисляк засипаємо соду, все перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин. Маса повинна збільшитися в обсязі і піднятися піна.
- В іншій мисці збиваємо яйця, досипаємо в суміш цукор і щіпку солі, постійно помішуючи яєчну масу, доливаємо туди рослинну олію все ретельно перемішуємо.
- У суміш кислого молока і соди вливаємо раніше приготовлену яєчну суміш, можна почати збивати все міксером, поступово починаємо додавати борошно. Збиваємо до тих пір, поки маса не стане однорідною без будь-яких грудочок.
- Тісто на млинці на кисляку можна спочатку замісити трохи густіше, ніж зазвичай використовується, а потім розбавити його окропом до потрібної консистенції рідкої сметани. При приготуванні млинців тісто має плавно розтікатися по всій робочій поверхні сковороди, запікаємо млинці до золотистого кольору. Я розглянула, як приготувати смачні тонкі млинці на кисляку в домашніх умовах. Тепер Ви зможете порадувати своїх близьких смачною домашньою вечерею, яку можна приготувати всього за кілька хвилин. Смачного!
- Recipe Type : Млинці оладки сирники








Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
Comments are closed.