
Свинячі реберця з медом і гірчицею
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- реберця близько пів кг.
- оливкова олія 3 столових ложки
- мед світлий 2 столових ложки
- гірчиця 2 чайні ложки
- лимонний сік 1 столова ложка
- сіль
- перець
Instructions
- Промиваємо реберця і ріжемо на порційні шматочки, я ріжу по 3-4 ребра на шматок.
- Змішайте всі інгредієнти (крім реберець) для маринаду і добре перемішайте.
- Заливаємо реберця маринадом що вийшов і перемішуємо, щоб реберця повністю вкрилися маринадом. Краще це робити руками. Обмотайте реберця харчовою плівкою і залиште маринуватися на 2 години (можна і більше).
- Розігрійте духовку. Реберця обсушіть від маринаду і викладіть їх на решітку (м’ясною частиною до верху). З реберець буде капати жир тому в нижню частину духовки поставте деко, застелений фольгою, а зверху реберця. Готуйте поки реберця не будуть готові – приблизно 40 хв. Приємного апетиту!
- Recipe Type : Другі страви
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
Comments are closed.