
Качка, фарширована яблуками
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- Качка (вагою близько 2.5 кг)
- 500 г яблук (кислих або кисло-солодких)
- 50 г (3 ст.л.) журавлини (або брусниці)
- 10 листочків м’яти (за бажанням)
- 50 г (3 ст.л.) меду
- 1/2 апельсина
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Instructions
- М’яту дрібно нарізати.
- У яблук видалити серцевину, нарізати кубиками. До яблук додати журавлину і м’яту. Перемішати.
- Качку вимити, зрізати жир. Посолити, поперчити (зовні і всередині). Нафарширувати яблуками з журавлиною. Зашити (або заколоти зубочистками).
- З апельсина вичавити сік (нам знадобиться близько 50 мл соку). Додати мед, перемішати.
- Змастити качку соком з медом. Покласти в рукав для запікання. Викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 2-2.5 годин.
- Смачного!
- Recipe Type : Другі страви










Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
Comments are closed.